Ilie Morga s-a sucit! Fostul prefect de Gorj s-a cerut rapid la expertiză psihiatrică!

Ieșirile publice ale fostului prefect de Gorj, Ilie Morega, care a condus în repetate rânduri deși avea permisul suspendat, au șocat pe toată lumea. Morega însă a călcat rău pe bec după ce a agresat o jurnalistă! Acum, are mai multe dosare penale pe rol și, pasibil e o pedeapsă usturătoare, s-a sucit!

Morega nu mai susține că avea discernământ când a urcat la volan

Morega s-a cerut direct la expertiză psihiatrică, informează Realitatea.net.

Tribunalul București l-a plasat pe Morega în arest la domiciliu

“În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b C.pr.pen. rap. la art. 204 C.pr.pen. respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti împotriva încheierii din data de 23.03.2024., a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, pronunţată în dosarul nr. 8532/299/2024.

În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. rap. la art. 204 admite, în parte, contestaţia formulată de inculpatul Morega Dan Ilie împotriva încheierii din data de 23.03.2024., a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, pronunţată în dosarul nr. 8532/299/2024 şi în rejudecare: În baza art. 221 alin. 1 C.proc.pen., impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi domiciliul din Or. .., fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza”, se arată în minuta instanţei.

Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a propus Judecătoriei Sectorului 1 arestarea preventivă a lui Dan Ilie Morega după ce fostul prefect de Gorj a încălcat controlul judiciar şi s-a urcat din nou la volan deşi are permisul retras pe motive medicale.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210