PNL și-a făcut datoria și este pregătit să câștige alegerile

În cadrul evenimentului de lansare a candidaților PNL pentru județul Arad, europarlamentarii Dan Motreanu și Siegfried Mureșan și-au exprimat optimismul cu privire la rezultatele alegerilor din 9 iunie. Ambii lideri au subliniat angajamentul partidului pentru dezvoltarea comunităților locale și importanța sprijinului european în acest proces.

Dan Motreanu a deschis campania electorală subliniind realizările PNL în administrație, la nivel european și guvernamental. Motreanu a menționat că, potrivit ultimelor sondaje de opinie realizate de INSCOP, PNL este la mică distanță de PSD, principalul competitor, având toate șansele să repete succesul din urmă cu patru ani. “PNL și-a făcut datoria și este pregătit să câștige alegerile”, a afirmat acesta, adăugând că “primarii noștri sunt cei mai buni din România, pentru că România s-a dezvoltat prin PNL”.

Siegfried Mureșan a accentuat performanțele administrației locale PNL, în special în Arad, unde, spune el, liberalii au făcut diferența. “În spatele unor organizații de excepție stau lideri de excepție”, a declarat Mureșan, evidențiind rolul crucial al primarului Ghiță Falcă în transformarea Aradului într-o filială câștigătoare a partidului. De asemenea, europarlamentarul a reiterat angajamentul PNL de a asigura că România beneficiază de fonduri europene pentru dezvoltarea comunităților.

Discursurile au subliniat convingerea liderilor liberali că “un vot pentru PNL este un vot pentru rezultate”, promovând ideea că succesul în alegerile locale va prefigura și o victorie în alegerile prezidențiale. Atingând teme de stabilitate și prosperitate, Motreanu a descris PNL ca fiind singurul partid capabil să aducă aceste valori în România. “Partidele, ca și oamenii, au un destin. Destinul PNL de la înființarea lui a fost de a moderniza România și acest destin o să fie dus mai departe de noi toți”, a încheiat el.

Conform liderilor PNL, succesul partidului în administrațiile locale din județe precum Arad, Alba, Cluj, Oradea și Bihor demonstrează capacitatea liberalilor de a stimula dezvoltarea regională, consolidând încrederea alegătorilor în pragul alegerilor din 9 iunie.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482