‘nu vrem gâlceavă, ne-am săturat de tot acest circ politic’, susține președintele PNL

Nicolae Ciucă dă tonul de la București! ‘Oamenii ne-au spus: ‘nu vrem gâlceavă, ne-am săturat de tot acest circ politic’, susține președintele PNL

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că a vorbit cu liderii partidului să folosească în această campanie, ca argument, faptele administrației liberale, în condițiile în care românii „s-au săturat de tot acest circ politic”, scrie Mediafax.

„Când stăm de vorbă cu oamenii pe stradă ne spun: ‘nu vrem scandal, nu vrem gâlceavă’. Ne-am săturat de tot acest circ politic. Vrem stabilitate, vrem proiecte, vrem să se întâmple lucruri pentru noi’. Am vorbit cu toți liderii fialialelor, cu toată conducerea de campanie a PNL să folosim faptele noastre, faptele administrației liberale pentru a argumenta de ce mergem în fața cetățenilor să le cerem votul, să se vadă foarte clar diferența de abordare, echilibrată, una orientată către dezvoltare, către bunăstare, orientată către atragerea de fonduri europene, de investiții străine, de chibzuință a banului public, astfel încât cetățenii să resimtă toate această angajare și responsabilitate a liderilor PNL.

Desspre asta e vorba în această campanie și asta vor să audă românii de la noi”, spune Nicolae Ciucă la lansarea candidaților liberali din județul Iași.

Ciucă afirmă că aceste alegeri, europarlamentare împreună cu cele locale, au fost rezultatul unui demers de negociere

„Noi am considerat că este absolut necesar să punem în valoare legătura dintre fondurile europene și dezvoltarea comunităților din fiecare județ. Susținerea argumentată a ceea ce înseamnă beneficiile de când suntem în UE, în aceatsă perioadă în care toată lumea încearcă să schimbe percepțiile și să le ducă în altă parte, nu către valorile euro-atlantice.

În acești ani, România a reușit să aibă șansa ca din fondurile europene să reducă decalajul de celelalte țări din regiunea de est a Europei, a reușit ăs devină a doua cea mai puternică economie din estul Europei, să nu mai fie doar exportator de materie primă ci să fie exportator de produse de complexitate medie și înaltă”, încheie Ciucă.

Alegerile europarlamentare și locale vor avea loc pe 9 iunie.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210