Ce a pățit primarul Dominic Fritz când lipea afișe / Video

Campania electorală a început cu scandal la Timișoara: Ce a pățit primarul Dominic Fritz când lipea afișe

Cu scandal și îmbrânceli, așa a început campania electorală, la Timișoara. Primarul în funcție a reușit cu greu să-și lipească afișele printre huiduielile susținătorilor AUR.

”Locul României este în Europa şi pentru asta avem nevoie de o forţă politică care să ne reprezinte cu cinste.

În Timişoara ne batem cu această alianţă PSD-PNL care s-a unit pentru că singur se pare că nu au curajul să se bată cu primarul Timişoarei”, a spus Dominic Fritz, actualul primar şi candidat la Primăria Timişoara.

Piaţa Unirii din Timişoara a reprezentat punctul de start al campaniei şi pentru candidatul PSD-PNL la primărie, Nicolae Robu.

”După cum ştim cu toţii, ne prezentăm în aceste alegeri în alianţă, noi, cele mai mari şi cele mai puternice partide ale României, PNL şi PSD, puternice prin numărul susţinătorilor noştrii şi, desigur, partide care guvernează deja cu succes România de mai bine de 2 ani”, a spus Nicolae Robu candidat la primăria Timișoara.

”Îndemnăm competitorii electorali la o campanie decentă, o campanie demnă de spiritul acestui oraş şi deşi au fost excese în ultimele zile, sperăm să depăşim cu toţii acestea şi să aducem o campanie curată, aşa cum stă bine Timişoarei”, a transmis Alfred Simonis, candidat pentru funcția de președinte CJ Timiș.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210