Discuții cu Gigi Becali, la ‘palat’

Pregătește AUR o mutare de ultimă oră? George Simion, liderul AUR, a fost surprins joi intrând în ‘palatul’ din Primăverii  a lui Gigi Becali.

 

Simion a fost surprins în imagini în timp ce intra în locuința din București a lui Gigi Becali, potrivit Antena 3 CNN și HotNews.  Motivul exact al acestei vizite rămâne neclar.

În imaginile video se vede cum George Simion intră în curtea clădirii, având o conversație la telefon. Îmbrăcat într-un tricou alb și pantofi sport, liderul AUR continuă să se îndrepte spre intrare, trecând pe lângă o limuzină Rolls-Royce, și apoi intră în casa latifundiarului din Pipera.

Amintim că, în decembrie 2020, liderul AUR spunea, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, că „Steaua a murit când a fost preluată de Gigi Becali”.

„În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament”, declara George Simion, pentru Gazeta Sporturilor.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210