Clotilde Armand cere tăierea de bani de la şcoli şi spitale pentru a 12-a oară

Liberalii de la Sectorul 1 spun că, printr-o şedinţă extraordinară convocată joi, primarul Clotilde Armand „solicită pentru a 12-a oară rectificarea bugetului aprobat de Consiliul Local în 12 februarie”, conform News.ro.

„Într-un sector care efectiv se prăbuşeşte peste cetăţenii săi, cu cele mai multe clădiri în risc seismic din Capitală, Clotilde Armand vrea să dărâme bugetul pentru şcoli şi spitale, punând în pericol pentru a câta oară vieţile cetăţenilor pe care ar trebui să îi apere. Nu doar că nu atrage bani şi nu face investiţii, dar îşi bate joc de mii de copii care învaţă în şcoli nesigure şi de zeci de mii de cetăţeni care au nevoie de servicii medicale şi nu pot beneficia de condiţii decente pentru că doamna Armand nu e capabilă să conducă primăria”, a explicat George Tuţă, candidatul alianţei PNL-PSD la Primăria Sectorului 1”, a afirmat George Tuţă, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, potrivit sursei citate.

El a mai spus că „prin rectificarea de azi, Clotilde Armand propune tăierea a 180 de milioane de lei de la capitolul învăţământ şi tăierea a 50 de milioane de lei de la capitolul sănătate”.

„Primăriţa cu bulină roşie a mai solicitat de 11 ori în Consiliul Local modificarea bugetului aprobat în luna februarie, de fiecare dată propunând scăderea bugetelor la cele două capitole”, a conchis Tuţă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210