‘Nu mi-a trecut prin cap! Acum că mi-ați spus și m-ați întrebat…’

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, dacă România a început negocierile privind funcțiile în cadrul Parlamentului și Comisiei Europene, având în vedere că alegerile europarlamentare se apropie.

Întrebat dacă ar urma să negocieze pentru România funcția de comisarul european pentru Apărare, Marcel Ciolacu a afirmat că „România a început să negocieze, cum este normal“. „Conform unei decizii a Curții, nu premierul, ci președintele este reprezentantul României în Consiliu. Am început aceste discuții și negocieri în interiorul familiei europene din care facem parte. Împreună cu colegul meu Victor Negrescu și ceilalți, suntem în mijlocul acestor negocieri, care se fac din timp. Este importantă și persoana care se va ocupa, pentru a merge pe un portofoliu foarte important“, a afirmat Ciolacu.

Întrebat  dacă Mircea Geoană ar putea fi propus pentru această funcție, Marcel Ciolacu a răspuns ironic: „Nu… Nu mi-a trecut prin cap. Acum că mi-ați spus și m-ați întrebat  Chiar mă gândeam cum o să arate Mănăstirea Voroneț cu “Hristos a Înviat” fără sigla NATO, doar cu sigla Comisiei…’, a răspuns evaziv Ciolacu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978