Cel mai vechi primar din România candidează pentru al 9-lea mandat

Emil Cătănoiu ocupă de 34 de ani funcția de primar al comunei Căpreni, din județul Gorj, chiar de la Revoluție, iar acum candidează pentru cel de-al nouălea mandat în fruntea localității, scrie Adevărul.

Emul Cătănoiu este primar de 34 de ani. „Am participat recent la o întrunire a Asociației Comunelor din România și am constatat acolo că sunt singurul primar din țară cu opt mandate plus încă doi ani, din 1990 și până în 1992, când s-au organizat alegeri“, a spus Emil Cătănoiu.

După 34 de ani de când se află în fruntea comunei Căpreni, Emil Cătănoiu a ajuns să-i cunoască pe toți cei aproximativ 2.000 de locuitori după nume. „Acum îmi este mai greu cu numele acestea de copii care sunt inspirate din alte țări“, a menționat edilul.

Emil Cătănoiu își amintește care a fost prima investiție realizată în localitate: „În prima fază nu au prea fost fonduri pentru investiții. Primul proiect a fost depus în anul 1993 și a constat în introducerea rețelei de gaze în localitate, mai ales că de pe teritoriul comunei noastre se extrag gaze, însă noi nu beneficiam atunci de ele. În anul 1994 a început lucrarea“.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482