‘Aud că behaie prin târg… o oaie’

Candidatul Cristian Popescu Piedone a ținut să-i dea o replică prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan, după ce aceste din urmă a afirmat că pierde alegerile pentru fotoliul de primar general cu un scor rușinos.

„Aud că behaie prin târg… o oaie! O oaie bleagă, dar fițoasă, obișnuită, încă de jună, să mulgă ciobanii înstăriți, ca să-și facă propria stână!

Dacă “bogdan Întâmplătorul” era oaie, așa începeau conversațiile despre ea, prin saivane, izlazuri și stâne!

“bogdan Întâmplătorul” e însă un un suport de mucava pentru diverse batiste de buzunar! Câteva curate, restul… pătate, dar scumpe!

Am citit prin presa noastră de ziare că “bogdan Întâmplătorul” a plătit vreo 263 de mii de euro pentru o batistuță imprimată cu logoul Societății Naţionale de Transport de Gaze Naturale Transgaz SA Mediaş! Ba nu! Cred că ăla a fost un contract… Ori a dat el o batistuță pentru banii ăia… Ori o fi de când l-a nășit pe Florinel ăla mic? Știe el!

Uite, altă batistuță purtată de oaia de Bruxelles are brodat un nume vestit: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj! Batistuța asta a fost lucrată, spălată și stoarsă… vreo 4 ani! Știe el!

Oaia de Bruxelles mai are două broderii cumsecade pe batistuțe, dar… din respect pentru croitori nu detaliez! Știe el! Îți mai înșir câteva mărci de batistuțe pe care deja le ai în strungă, oaie! Așa… să ai subiecte de conversație când ți se face de behăit:

Batistuța… Autoritatea de Supraveghere Financiară (300 mii euro)

Batistuța… “Romgaz SA” (280 mii euro!)

Batistuța… “ Hidroelectrica SA” (110 mii euro)

Batistuța… “Electrica Transilvania Nord SA” (Cam 100 mii euro)

Nu, nu, oaie! Atât i-au costat să le porți batistuțele!

Mai vrei? Că… mai am! Păi te ciufulești la Lupul singuratic, oaie!?

Tu, ditamai milogul, expert la… ștate și stat degeaba, te-ai apucat să behăi la tramvai?”, a scris Piedone pe Facebook.

Rareș Bogdan profețește că Piedone nu se va retrage din cursa pentru Primărie: Va lua însă un scor rușinos, crede liberalul

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, marţi, că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care a intrat în cursa pentru Primăria Generală, se va plasa pe locul 4 şi are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile la sector. Rareş Bogdan a precizat că PNl este ”singurul partid care a depus candidaturi în peste 95% din localităţi”.

”Cred că Piedone se va plasa pe locul 4 şi are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile acolo”, a spus Rareş Bogdan la Digi24.

Mai multe detalii aici:

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978