Candidatul PSD la primăria Tulcea, Dragoș Simion, la piață cu Marcel Ciolacu / Ce au cumpărat cei doi

Candidatul PSD la primăria Tulcea Dragoș Simion și premierul Marcel Ciolacu s-au întâlnit în Vinerea Mare cu locuitorii din municipiu. Premierul Marcel Ciolacu a vizitat cu acest prilej Episcopia Ortodoxă din Tulcea și a fost și în casa unei familii cu patru copii, concluzia sa fiind că România este obligată să continue politicile economico-sociale, pentru ca veniturile românilor să crească. Totodată, Marcel Ciolacu și Dragoș Simion au fost și la piață, moment ce a generat un dialog captivant între cei doi, dar și cu tulcenii veniți la cumpărături.

Cei doi au cumpărat din piață leuștean, ceapă și ridichi. „Suntem oameni normali”, i-a spus Dragoș Simion unui localnic venit la piață.

„Veniturile românilor să crească în mod susținut”

„Am stat de vorbă cu pensionarii și am intrat câteva minute în casa unei familii cu patru copii din cartierul Dallas, iar concluzia mea este clară: România este obligată să continue politicile economico-sociale pentru ca veniturile românilor să crească în mod susținut”, se poate citi în postarea premierului.

„În această sfântă zi de Vinerea Mare, înaintea sărbătorii de Paște, am avut prilejul să stau de vorbă cu tulcenii, alături de premierul României. Am ascultat cu atenție părerile și nemulțumirile lor pe care (…) le putem implementa pentru a aduce îmbunătățiri semnificative la nivelul minicipiului Tulcea și pentru viața fiecărui tulcean. Este momentul să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun pentru comunitatea noastră”, a declarat și candidatul PSD la Primăria Tulcea, Dragoș Simion

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210