Un politician controversat confundă, în mesajul de Paște, Învierea Domnului cu Nașterea lui Iisus

Candidatul liberal la Primăria Valea Mare din Olt, Dan Gheorghe, a încurcat grav sărbătorile fundamentale ale creștinătății, vorbind despre “Nașterea Domnului” în mesajul său transmis în Noaptea de Înviere.

Dan Gheorghe a încercat să impresioneze printr-un mesaj video, filmat pe o canapea, cu o lumânare aprinsă în față și un coș de ouă vopsite alături. Totuși, liberalul a confundat sărbătorile, exprimând urări pentru Crăciun, în loc de Paște.

“Este Noaptea de Înviere, cea mai importantă sărbătoare a creștinătății! Lumina Sfântă, simbol al biruinței binelui asupra răului și Nașterea lui Iisus Christos să vă inunde casa și să vă aducă numai armonie, fericire și multă iubire. Să aveți sufletul curat, trupul sănătos și să petreceți clipe minunate alături de cei dragi. Tot ce este rău să piară din viața noastră, iar binele să ne unească, să ne facă mai drepți și mai atenți la nevoile celorlalți. Vă doresc sănătate și un Paște Fericit! (…)”, a transmis Dan Gheorghe.

El nu este la prima aventură politică în PNL, anterior căutând faima în cadrul USR, fiind chiar președinte al organizației municipale Slatina, potrivit Gazeta Nouă.

O pată neagră din CV-ul său este aceea că a ocupat funcția de director economic atunci când fosta fabrică „Textila” din Slatina a fost vândută. În mod bizar, el a rămas proprietar al halelor unde funcționează un centru comercial (bazar) și un celebru supermarket.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978