Clotilde Armand și-a comandat sondaj

Clotilde Armand a publicat, miercuri pe Facebook, un sondaj de opinie realizat în Sectorul 1 din care reiese că 40% dintre respondenţi au opinie favorabilă faţă de primarul Capitalei Nicuţor Dan şi peste 37,3% dintre cei care vin la vot o vor alege pe ea.

„În urmă cu o lună am comandat un sondaj de opinie iar acesta a fost finalizat recent. 1.300 respondeţi, metoda chestionării: face to face. Sondaj realizat de casă de sondaje IPSOS. Vă invit să-l citiţi şi să trageţi voi concluzia de ce sunt aşa disperaţi cei din PNL PSD. Marcele, sună-ţi repede consultaţii politici şi roagă-i să-ţi explice ce scrie aici fiindcă nu e bine deloc pentru tine şi partidul vostru. Cu toată presa cumpărată de tine şi cu toate instituţiile statului pe care le foloseşti în mod abuziv pentru a distruge opoziţia, cu toate cele 25 de plângeri penale – făcute de PSD PNL împotriva mea în ultimii 3 ani – clasate de procurori, cu toate tâmpeniile spuse de tine să ştii că nu mai poţi prosti lumea. Cetăţenii din Sectorul 1 văd că tu şi prietenii tăi din PNL aţi blocat 4 ani toate investiţiile”, a scris Clotilde Armand, miercuri pe Facebook. Pe locul doi în acest sondaj se situează George Tuţă de la PNL, cu 28,6%. Sondajul mai arată că Alianţa Dreapta Unită este pe primul loc în Sectorul 1, la alegerile pentru Consiliul Local, cu 40,9%.

„În urmă cu o lună am comandat un sondaj de opinie iar acesta a fost finalizat recent. 1.300 respondeţi, metoda chestionării: face to face. Sondaj realizat de casă de sondaje IPSOS. Vă invit să-l citiţi şi să trageţi voi concluzia de ce sunt aşa disperaţi cei din PNL PSD. Marcele, sună-ţi repede consultaţii politici şi roagă-i să-ţi explice ce scrie aici fiindcă nu e bine deloc pentru tine şi partidul vostru. Cu toată presa cumpărată de tine şi cu toate instituţiile statului pe care le foloseşti în mod abuziv pentru a distruge opoziţia, cu toate cele 25 de plângeri penale – făcute de PSD PNL împotriva mea în ultimii 3 ani – clasate de procurori, cu toate tâmpeniile spuse de tine să ştii că nu mai poţi prosti lumea. Cetăţenii din Sectorul 1 văd că tu şi prietenii tăi din PNL aţi blocat 4 ani toate investiţiile”, a scris Clotilde Armand, miercuri pe Facebook.

Pe locul doi în acest sondaj se situează George Tuţă de la PNL, cu 28,6%. Sondajul mai arată că Alianţa Dreapta Unită este pe primul loc în Sectorul 1, la alegerile pentru Consiliul Local,  cu 40,9%.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210