‘S-au detonat în ultimele zile’

Se anunță surprize mari! AUR acuză diverși ‘infiltrați’ în partid: ‘S-au detonat în ultimele zile’

AUR Buzău a reacţionat miercuri după retragerea neaşteptată a candidatului său Elena Năstăsoiu din cursa pentru Primăria municipiului Buzău şi de pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Printr-un comunicat de presă remis de organizaţia judeţeană a AUR Buzău miercuri dimineaţă, reprezentanţii AUR o numesc pe cea alături de care au defilat vreme de mai bine de un an cu fiecare ocazie “iepuraş” plantat de coaliţia PSD-PNL. “S-au făcut presiuni uriaşe pentru ca AUR să nu candideze la aceste alegeri locale! Partidul Comasat PSD-PNL şi sistemul care îi ţine în braţe au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a ne bloca, pentru a se asigura că nu vom avea candidaţi. Ne-am trezit cu tot felul de infiltraţi, care s-au detonat în ultimele zile”se arată în comunicatul AUR Buzău, relatează News.ro.

Totodată, reprezentanţii partidului rămas fără candidat la Primăria municipiului Buzău spun că vor continua lupta politică chiar dacă după plecarea Elenei Năstăsoiu se mai anunţă şi alte retrageri.

“A fost o luptă contra cronometru pe parcursul ultimelor 5 zile pentru a înlocui tot felul de „iepuraşi” plantaţi de PSD şi PNL în AUR de-a lungul ultimilor ani, care au fost alături de noi, au mimat grija pentru românii pe care ne-am asumat să îi reprezentăm, care spuneau că sunt fraţii noştri de cauză. Din păcate, aceşti „iepuraşi” au ales să se retragă în unităţile care i-au plantat cu zgomot, încercând să ne denigreze, aruncând cu noroi. Oamenii au venit către AUR nu către un membru. Membrii şi susţinătorii AUR sunt oameni care văd manipulările şi blaturile PSD-PNL. Ne încăpăţânam să luptăm şi să facem dreptate pentru Buzău şi pentru România!”, se arată în încheierea comunicatului AUR Buzău.

Context

Candidatul AUR la Primăria Buzău, Elena Năstăsoiu, a anunţat, în noaptea de marţi spre miercuri, că s-a retras din cursa electorală, acuzând ”fapte reprobabile şi care pun multe semne de întrebare”. Alături de ea, şi-au retras candidaturile 18 dintre cei 29 de candidaţi pentru Consiliul Local Buzău.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210