Răsturnare de situație – Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei, a stabilit Biroul Electoral

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 42 – Municipiul București a hotărât în ultima zi să admită candidatura senatoarei Diana Șoșoacă la funcția de primar general al Capitalei, după ce inițial i-au respins dosarul din cauza numărului prea mic de semnături valide.

STIRIPESURSE.RO a anunțat în premieră pe 27 aprilie că Biroul Electoral al Municipiului București a respins dosarul de candidatură al Dianei Șoșoască. Senatoarea a strâns doar 17.882 semnături valide, iar legea cere 18.087 în București.

Marți, 30 aprilie, în ultima zi de depunere a candidaturilor, Diana Șoșoacă a depus la Biroul Electoral alte 2000 de semnături, pentru completarea dosarului. O circulară BEC emisă tot marți punea în vedere birourilor electorale de circumscripție să permită candidaților să depună documentele în completarea dosarelor.

Astfel, Diana Șoșoacă va candida din partea partidului SOS România la alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei. Potrivit sondajelor, aceasta nu are șanse să câștige competiția, însă ar putea „fura” câteva procente de la alți competitori.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210