Vasile Panaite (PUSL) și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra Neamț

Vasile Panaite şi-a depus, luni, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), precizează un comunicat de presă al formaţiunii.

Vasile Panaite a declarat că porneşte în această competiţie electorală cu gândul ca experienţa pe care a acumulat-o în mandatele de primar al comunei Dragomireşti, prefect al judeţului Neamţ şi secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor să o pună în slujba municipiului Piatra-Neamţ.

“Sunt un om simplu, un om dintre oameni, dar hotărât şi pregătit să fiu un primar bun, un primar corect, un primar cu viziune pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamţ. Am ales special prima zi a Săptămânii Mari pentru a-mi depune candidatura pentru că pornesc în această competiţie cu smerenie şi credinţă în Dumnezeu că mă vă ajuta să îmi duc la îndeplinire toate promisiunile”, a declarat preşedintele PUSL Piatra-Neamţ, Panaite Vasile, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ.

În vârstă de 52 ani, Vasile Panaite este dublu licenţiat în Finanţe-Contabilitate şi Teologie.

În perioada 2004 – 2018, acesta a fost primar al comunei Dragomireşti, apoi prefect al judeţului Neamţ şi ministru secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Apelor şi Pădurilor.

Pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ şi-au mai depus candidaturile edilul în funcţie, liberalul Andrei Carabelea, social-democratul Adrian Vasile Niţă, reprezentantul AUR, Marius Apopei şi avocatul Alina Tatomir din partea Alianţei Dreapta Unită.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482