Avem nevoie de alt primar al Capitalei pentru a putea trăi din nou

Preşedintele PNL Sector 4, Ionuţ Stroe, afirmă marţi că anevoie de un alt primar general pentru a putea trăi din nou, cu plăcere, în Bucureşti, el precizând că liberalul Sebastian Burduja este cel care va schimba Bucureştiul.

”Sebastian Burduja, viitorul primar al Bucureştiului, şi-a lansat în această seară “Planul pentru Bucureşti”, cu direcţii clare şi proiecte mari, care vor schimba Bucureştiul”, spune liderul PNL Sector 4.

”Bucureştiul sigur, un oraş în care să ai siguranţa faptului că poţi să îţi trimiţi copiii la şcoală, fără să îţi fie teamă că ar putea să cadă în plasa traficului de droguri. În Capitală, consumul de droguri s-a triplat, toţi suntem îngrijoraţi. Un Bucureşti conectat, în care să nu mai avem probleme cu termoficarea: bucureştenii au plătit 50 de milioane de euro degeaba pentru căldură şi apă caldă. Trebuie să ia sfârşit situaţiile în care locuitorii Capitalei îşi încălzesc apa la aragaz pentru că nu au apă caldă sau tremură de frig! Un Bucureşti curat. Ştim toţi ce este în zona centrală, case abandonate, mizerie. Acele case abondonate sunt focare pentru consumul de droguri. Pădurea Băneasa a devenit o groapă de gunoi, Piaţa Revoluţiei este o junglă. Un Bucureşti digitalizat, cu primării fără hârtie, un Bucureşti al viitorului! ”, spune Ionuţ Stroe despre priorităţile din programul lui Burduja.

”Daca vrem o schimbare, avem o opţiune! Avem nevoie de un alt primar general pentru a putea trăi din nou, cu plăcere, în Bucureşti. Sebastian Burduja este cel care va schimba Bucureştiul!”, mai scrie Stroe pe Facebook.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978