Un golan fals revoluționar! Vă consider hoți pe toți

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă despre Marcel Ciolacu că ”de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi nici Viorica Dăncilă nu-l întrece în dezacorduri şi perle”. Ea îl atacă pe liderul PSD, afirmând că ”un golan fals revoluţionar care şi-a dat BAC-ul la 38 ani şi se aventura cu teroriştii la vânătoare nu poate să ne ofere niciodată lecţii despre Democraţie”, informează News.ro.

”<> – afirmă Ciolacu (cu BAC-ul luat – probabil cu șpagă – la 38 ani).

Nu, inteligentule! N-ai nimerit-o. Vă consider hoți. Pe voi cei din PSD PNL.

Iar a ratat Ciolacu o ocazie bună să tacă. De fiecare dată când deschide gura Marcel Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noștri. Nici Viorica Dăncilă nu-l întrece în dezacorduri și perle.

Să nu mai zic cum Ciolacu a jignit moldovenii cu ultima lui perlă prin care declară că dacă ești cetățean din Moldova ești un om inferior lui.

Ciolacu ne jignește în primul rând ca români. Pe noi toți. El și gașca lui de analfabeți funcțional ajunși la putere, el și partidul lui clădit pe sânge și crime. Un golan fals revoluționar care și-a dat BAC-ul la 38 ani și se aventura cu teroriștii la vânătoare nu poate să ne ofere niciodată lecții despre Democrație.”, scrie Clotilde Armand.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210