‘Este tabloul momentului’ / Cum își caracterizează rivalii

Candidatul PSD la Primăria Capitalei Gabriela Firea a declarat duminică, la Antena3 CNN, în legătură cu sondajul Avangarde, că „este tabloul momentului”.

Vezi: Sondaj Avangarde| Surpriză majoră: S-a schimbat ordinea favoriților la Primăria Capitalei

„Am văzut și eu sondajul Avangarde azi dimineață. Este fotografia momentului. Cu siguranță, în perioada următoare, o dată ce bucureștenii vor fi aflat în mai mare măsură că sunt candidat, pentru că abia de câteva zile s-a anunțat și abia astăzi mi-am depus candidatura, în perioada sărbătorilor de Paște cu siguranță nu vor fi transmise mesaje politice, pentru că nu mi se pare normal să-i agresăm pe cetățeni, dar imediat după sărbătorile de Paște voi continua ceea ce începusem să fac pentru alegerile europarlamentare și anterior pentru alegerile locale, când încă mai speram să fiu candidat de-adevăratelea, nu „candidatul deocamdată” sau „candidatul la candidatură”, și anume întâlniri directe cu cetățeni, întâlniri cu colegii noștri de la Sectoarele 3 și 4”, a spus Firea.

Cum își caracterizează rivalii

Gabriela Firea a spus că nu va ataca pe nimeni în campanie, nici măcar pe Nicușor Dan, pe care l-a descris ca fiind „un om inteligent, dar ineficient ca primar” și „cu un ritm greoi de muncă”.

Despre Sebastian Burduja, Gabriela Firea a spus că „este un om politic de viitor”, dar se consideră mai bine pregătită pentru funcția de primar al Capitalei în comparație cu el. „Cred că sunt mai bine pregătită, am mai multă experiență”, a spus Firea.

Cât despre Piedone, Gabriela Firea a spus că „este un om pe care îl apreciez”. „A lansat în spațiul public anumite afirmații care au fost jignitoare și ofensatoare la adresa mea. Nu vreau să-i răspund cu aceeași monedă. Îl respect ca om, ca bucureștean, ca fost primar. Are capacitate administrativă”, a mai adăugat Firea.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978