‘Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei’

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că, matematic, Cristian Popescu Piedone nu mai are nicio şansă să devină primarul general al Capitalei. „Nicuşor Dan, fiind şi primar în funcţie, este pe primul loc. Pe locul doi este Gabriela Firea”, a spus Ciolacu. Candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a spus, ca o primă reacție, că el contează pe bucureșteni, „aceștia sunt aliații mei”.

„Din punctul meu de vedere, în acest moment, domnul Nicuşor Dan, fiind şi primar în funcţie, este pe primul loc. Pe locul doi este Gabriela Firea, fiindcă converteşte foarte mult din voturile partidului, aproape 90% în acest moment şi pe locul 3 a trecut domnul Piedone. Matematic, dacă e să intrăm într-o logică de analişti politici, domnul Piedone nu mai are nicio şansă”, a spus Ciolacu..

Burduja: Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei

Invitat sâmbătă să comenteze la Antena3 CNN „sondajul secret” pe care îl are Marcel Ciolacu, candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a spus că nu comentează sondaje. „Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei”, a spus Burduja, întrebat pe ce loc consideră că se află în „sondajul” lui Marcel Ciolacu.

„Sunt alți candidați la Primăria Generală, inclusiv primarul în funcție, în loc să rezolve problemele Capitalei pe care oricum le-a ignorat aproape patru ani de zile a comentat sondaje, a comandat sondaje, a făcut aprecieri. Nu este rolul meu acesta. Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei. Sunt convins că publicul de dreapta din București, pentru Nicușor Dan nu este un primar de dreapta, nu a încurajat investițiile, nu a încurajat dezvoltarea, nu a știut să dezvolte orașul astfel încât să crească standardele pentru bucureșteni, publicul de dreapta va merge pe mâna unui candidat liberal, va merge pe mâna mea din mai multe motive. (…) Eu nu mă ocup de sondaje”, a spus Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja a mai spus că nu cere nimănui să se retragă din cursa pentru Capitală. „Asta este frumusețea democrației”, a spus candidatul PNL la PMB.

Sebastian Burduja și-a depus sâmbătă candidatura la Primăria Capitalei. El a venit pe motocicletă la eveniment

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3755