‘Nu Drulă a fost pe la MISA pe la Bivolaru, ci Cioloș’

Traian Băsescu afirmă că Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-FD) reprezintă singurul refugiu pentru liberali și oameni de dreapta. Deși a criticat în trecut USR, pe care l-a numit partid neomarxist, cu ideologie toxică, fostul președinte afirmă acum că se refera la oamenii lui Dacian Cioloș, care între timp au plecat din USR și au înființat partidul REPER.

„Cât au fost conduși de Cioloș, partidul avea o direcție în neregulă. Aripa Cioloș a plecat din USR. A rămas USR curat practic. Aduceți-vă aminte că o doamnă care era partenera lui Cioloș în politică ne recomanda să mâncăm la comun, să dormim la comun, să trăim la comun. Această aripă a plecat din USR.

În al doilea rând, hai să punem degetul pe rană. Nu Drulă a fost pe la MISA pe la Bivolaru, ci Cioloș. Mă tem că aici sunt problemele pe care le-a avut USR în timpul lui Cioloș”, a declarat Băsescu, la Prima News.

Întrebat dacă sloganul „fără penali” lansat de USR este unul corect, Băsescu a răspuns: „E o eroare. Depinde ce înțelegi prin penali. Ei spuneau fără penali, atribuiau eticheta de penal oricui era cercetat. Când vor spune fără penali pentru oameni care au fost condamnați definitiv, va fi valabil.”

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482