Demisie din PSD – Deputatul Daniel Tudorache pleacă în ziua în care a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 1

Deputatul Daniel Tudorache și-a dat demisia din PSD, vineri, 26 aprilie. În aceeași zi, Tudorache a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 1, deși alianța PSD-PNL îl susține pe George Tuță (PNL).

content-image

Candidatura lui Tudorache

Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1 din perioada 2016-2020, anunță că își va depune candidatura pentru un nou mandat. Cum PSD și PNL au deja candidat comun, în persoane lui George-Cristian Tuță (PNL), candidatura lui Tudorache riscă să rupă din voturile alianței și să o ajute astfel indirect pe Clotilde Armand.

„Mâine, 27 aprile, ora 13:00, la Biroul electoral sector 1, îmi voi depune oficial candidatura pentru funcția de primar al sectorului 1! Am promis cetățenilor sectorului 1 că voi candida și o voi face! Promit că voi scoate sectorul 1 din mizeria și gunoaiele în care se sufocă sute de mii de români, promit că voi deratiza suprafața întregului sector, îmi asum sarcina de a anula toate deciziile halucinante luate de gruparea Clotilde în ultimii ani. Sloganul lansat de cetățenii sectorului 1 “Ne vrem primarul înapoi”, mă obligă și mă determină să lupt pentru asta!”, a declarat Daniel Tudorache.

Astfel, doi dintre cei doi candidați la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand și Daniel Tudorache, sunt trimiși în judecată pentru fapte penale.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3815