ce alege între whiskey și șpriț/ VIDEO

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, ne obișnuise cu stilul său extrem de popular, dar și cu petrecerile la care participa, inclusiv în timpul mandatului prezidențial.

În cadrul unei emisiuni la Prima News, fostul președinte a fost întrebat ce preferă între whiskey și șpriț. Răspunsul lui Traian Băsescu distruge un mit: ”Prefer apa minerală”.

Recent, Traian Băsescu a avut și niște probleme de sănătate, a fost internat și în spital.

Băsescu ne învăța cum să bem whiskey

Cu doar câteva zile înainte de încheierea primului mandat, le-a dezvăluit românilor reţeta sa secretă de la care nu se abate niciodată pentru a putea bea whisky fără să se îmbete.

Imaginile în care Traian Băsescu te învață sa bei whisky au intrat în istorie. Chiar dacă era la acea vreme preşedinte în funcţie, a lăsat deoparte uzanţele protocolului specific demnitarilor de rang înalt şi le-a arătat cârcotaşilor cum poţi bea tărie fără să te îmbeţi.

„Adu patru cuburi de gheaţă încoace!”, le-a cerut Traian Băsescu celor prezenţi pe platoul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor de la Prima TV.

Preşedintele a refuzat să dea noroc pentru că a vrut să le dezvăluie tuturor românilor „reţeta” sa pe care o respectă atunci când bea whisky.

„Nu, trebuie să te învăţ! Adu un pahar gol. Pune patru cuburi de gheaţă, aduci sticla cu whisky. Aşa mon cher!

Vino încoace! Pune cu grijă, ca să nu te îmbeţi pui pună când pluteşte gheaţa! Gata! Atât! A intrat!”, a strigat Traian Băsescu, ca şi cum şi-ar fi intrat în rolul de căpitan de vas.

„Mai ia înapoi că a intrat în plutire prea mult”, l-a îndemnat pe unul dintre cârcotaşi.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210