Firea schimbă foaia: ‘Mi-am creat o imagine de persoană conflictuală, supraexpunerea nu mi-a făcut bine’ (video)

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, la Marius Tucă Show, că în acestă a treia campanie electorală la care participă pentru funcția de primar general, își va schimba stilul.

„M-am gândit mult și de ce a fost un vot negativ în ciuda lucrurilor bune pe care le realizasem în domeniul transportului, investițiile din spitale, școli, termoficare, au fost evident lucruri bune și totuși a fost și o percepție negativă. A fost și o campanie agresivă a USR în online, m-au luat din prima zi din care am câștigat, manipulări și foarte multe minciuni (…)  orice apărea în spațiul public, orice acuză, eu încercam repede să explic și ieșeam prea des. Cred că trebuia să-i las mai mult pe oameni să decidă, așa mi s-a creat această imagine că sunt conflictuală, că sunt agresivă, dar era doar din dorința de a explica și de a nu fi acuzată că mă ascund în birou. Supraexpunerea nu cred că mi-a făcut prea mult bine”, a declarat Firea.

„Să explici nu e tot timpul poate cea mai bună cale, uneori atacurile și criticile poate e mai bine să le lași să se demonteze prin viața de zi cu zi și ce văd oamenii. Asta aș schimba, aș fi foarte activă, muncitoare, pe teren, dar nu atât de mult cu declarații. Un pic mai ponderată (…) Un dialog mai bun cu societatea civilă, să nu mai consider agresiune dacă îmi critică un proiect. Un dialog permanent și mai calm”, a mai spus Firea.

Silenzio stampa

Candidatul PSD la primăria Capitalei a spus că, drept urmare, nu va intra într-un schimb de replici cu contracandidații săi.

„Nu o să răspund atacurilor din partea contracandidaților, jignirilor, pentru că deja au început cu diferite apelative. Nu le voi răspunde ca în campaniile trecute. O să mă adresez bucureștenilor, voi fi cât mai mult în mijlocul oamenilor, voi participa unde sunt invitată, la dezbateri și cetățenii să aleagă”, a explicat Firea.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482