USR şi-a prezentat candidaţii la Primăria Deva şi preşedinţia Consiliului Judeţean

Filiala judeţeană USR Hunedoara şi-a prezentat miercuri candidaţii la funcţiile de primar al municipiului Deva şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, conducerea organizaţiei apreciind că partidul va obţine “un scor bun” la alegerile locale din iunie.

“Avem candidaţi în majoritatea UAT-urilor (unităţilor administrativ-teritoriale, n.red.) din judeţul Hunedoara, consider că vom face un scor bun. Noi avem oameni pregătiţi, oameni capabili, avem oameni care candidează şi sunt profesionişti în domeniile lor, sunt medici, economişti antreprenori, oameni cu experienţă profesională şi oameni care îşi doresc şi se luptă să fie consilieri sau primari în beneficiul cetăţenilor, nu în beneficiul propriului buzunar sau în beneficiul intereselor de partid. Suntem aici pentru a schimba felul în care se face politică în România şi în judeţul Hunedoara”, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei judeţene USR Hunedoara, deputatul Pollyanna Hangan.

Candidatul USR Hunedoara şi al Alianţei Dreapta Unită la funcţia de preşedinte al CJ Hunedoara este consilierul judeţean Robert Muzsic, iar candidatul USR la Primăria Deva este consilierul local Lucian Mara.

În judeţul Hunedoara, USR a decis să aibă propriul candidat la Primăria municipiului Deva.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482