‘Susținătorii lui Nicușor Dan susțin și promovează consumul de droguri’

Primarul sectorului 5 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, le cere bucureștenilor, duminică, să se protejeze de partide precum USR și REPER, despre care spune că vor legalizarea drogurilor și îl susțin pe contracandidatul său, Nicușor Dan.

„USR și REPER, finanțatorii susținători ai lui nicușor dan CER LEGALIZAREA DROGURILOR PENTRU CONSUM PROPRIU! USR și REPER susțin și promovează consumul de droguri!”, scrie Piedone.

El adaugă: „Deputatul Ilie Victor de la USR și alți nouă parlamentari USR transferați la REPER (partenerii și susținătorii lui Nicușor Dan și ai USR în coaliția Dreapta Unită) au depus deja un proiect de lege în Parlament prin care CER LEGALIZAREA CONSUMULUI DE CANABIS ȘI DEZINCRIMINAREA POSESIEI DE DROGURI!”.

„REPER și Dacian Cioloș au inițiat deja campania pro-droguri – “3 grame legal”! Proiectul “3 grame legal”, PENTRU DROGURI, inițiat de REPER și Dacian Cioloș, a fost promovat și în perimetrul festivalului Saga ( AUTORIZAT DE NICUȘOR DAN)! La festivalul Saga, un tânăr a murit TOCMAI din cauza consumului de droguri! Inițiativele PRO DROGURI ale USR și REPER DACIAN CIOLOȘ contribuie la creșterea numărului de consumatori de droguri în rândul tinerilor! Aceștia sunt politicienii care îl susțin pe Nicușor Dan!”, mai spune Piedone.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978