‘Fără PNL tare mă tem că ajungeau impozitele progresive până la nori şi înapoi’ (video)

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat duminică, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Maramureş, că partidul reprezintă „coloana vertebrală a guvernării”, aceasta afirmând că, probabil, fără PNL în Guvern s-ar fi eliminat cota unică de impozitare, conform News.ro.

„PNL este partidul care asigură, de patru ani stabilitatea economică, socială, financiară, politică. (…) În materie de justiţie, am avut plăcuta misiune de a investi în tot ceea ce înseamnă instanţele din România. În Maramureş am avut nu o dată ocazia să vin şi să aducem bani, să modernizăm instanţele din judeţul dvs. Acum sunt în curs de modernizare alte două judecătorii, Dragomireşti şi Vişeul de Sus. Ne facem treaba şi în justiţie, asigurăm respectul cuvenit cetăţenilor noştri. Şi vă asigur că PNL la guvernare va însemna investiţii în continuare în toate domeniile”, a declarat Gorghiu.

Aceasta susţine că PNL a fost şi este coloana vertebrală a guvernării.

”Şi pentru că am ajuns la guvernare, colaborăm pe scena politică cu alte partide, potrivit regulilor democratice, dar realitatea e una singură: PNL a fost coloana vertebrală a guvernării timp de patru ani. Fără PNL tare mă tem că ajungeau impozitele progresive până la nori şi înapoi. Să ne ţină Dumnezeu la guvernare încă 20 de ani liniştiţi ca să menţinem cota unică aşa cum trebuie şi impozitele acolo unde trebuie, din respect pentru cetăţeni şi pentru mediul de afaceri”, a mai afirmat ministrul.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978