Nu exclud posibilitatea să fi fost și din PSD oameni care nu mă plac

Candidatul colaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a declarat că este posibil ca atacurilor la adresa sa s-ar fi putut alătura și membri PSD.

„Încerc să lamuresc și să lămurim împreună tot ce a apărut în spațiul public. Nu vreau să conving pe nimeni, este un demers personal. Până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru. Nu cred că este corect față de mine. Am învățat foarte multe în perioada aceasta, am învățat forte multe legate de oamen, foarte multe lucruri legate de comunicare.”

 

Susținerea Gabrielei Firea, sub semnul întrebării

Întrebat despre susținere Gabrielei Firea, doctorul Cîrstoi a evitat întrebarea punctând influența mare a fostului Primar asupra organizației PSD București.

„Doamna Firea este președintele PSD București și are o influență foarte mare în ceea ce înseamnă filiala PSD a Bucureștiului pentru că e normal. E liderul PSD București și are un cuvânt greu de spus. Sunt lideri din PSD car au participat cu mine în diverse manifestări prin oraș, care au fost alături de mine. Sunt trei primari de sector, doi de la PSD unul de la PNL care au făcut treabă în sectoarele lor și au o imagine foarte bună și au contruit ceva.”

„Părerea mea este că am devenit dintr-un candidat pe locul 3 o țintă, pentru că eu cred că din partea USR, PUSL, dar nu exclud posibilitatea să fi fost și din PSD oameni care nu mă plac.”

În ceea ce-l privește pe Robert Negoiță, doctorul Cîrstoiu a declarat că nu se simte trădat din cauza lipsei de susținerea cauzată de operația la genunchi întrucât era o intervenție programată cu mult timp înainte.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482