Deputat dat afară din AUR, candidat PRM la CJ Constanța. Un pastor e candidatul PRM la Primăria Constanța

Deputatul Dumitru-Viorel Focşa şi-a anunţat vineri, înscrierea în Partidul România Mare şi candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, anunţă formaţiunea, care precizează că şi filiala constănţeană a Partidului Poporul Suveran a aderat la PRM.

Potrivit PRM, deputatul Dumitru-Viorel Focşa, în prezent parlamentar neafiliat, a fost ales în 2020 în parlament pe listele AUR, şi a părăsit această formaţiune la începutul acestui an. Este absolvent al Universităţii Maritime Constanţa, Facultatea de Electromecanică Navală, Domeniul de studii Inginerie Electricã si Electrotehnicã. A activat în companii româneşti şi străine de navigaţie şi foraj marin (inginerie electrică şi automatizări echipamente navale şi foraj marin).

În Parlamentul României a avut 122 de iniţiative legislative din care două au devenit legi, mai precizează partidul.

PRM mai spune că tot vineri a aderat şi filiala constănţeană a Partidului Alianţa Poporului Suveran, condusă de preşedintele George Vanghelicescu.

Pastor candidat la Primăria Constanța

În cadrul conferinţei de presă, Preşedintele PRM, Teodor Victor Iovici, l-a prezentat şi pe candidatul formaţiunii la Primăria Constanţei. Acesta este Victor Cruceru, antreprenor, preşedintele filialei Constanţa a Federaţiei AGRO PROPACT.

„Victor Cruceru este şi Pastor asistent la Asociaţia religioasă ”Adunările lui Dumnezeu” din România, Biserica Izvorul Vieţii Constanţa, fiind şi absolvent al Universitatea Biblice din Bucuresti. Ca activitate politică, a fost Preşedinte la Constanţa al PPDD, şi a mai candidat la Primăria Constanţa în 2020 din partea ALDE”, precizează formaţiunea.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978