‘Dacă va fi nevoie, PNL, într-o situaţie de extremă urgenţă, va avea propriul candidat’

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti, dacă nu se va găsi un alt candidat comun, care să nu fie membru niciunuia dintre cele două partide, PNL va avea propriul candidat.

Nicolae Ciucă a afirmat, joi seară, la Digi 24, că electoratul PNL din Bucureşti nu ar fi de acord cu susţinerea lui Cristian Popescu Piedone pentru Primăria Bucureşti. Întrebat ce se va întâmpla dacă medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi susţinut de coaliţie, Ciucă a declarat: ”Avem planul B, avem planul C. Cât de mult aş dori să devoalez un plan, dar nu o fac. Dacă va fi nevoie, PNL, într-o situaţie de extremă urgenţă, va avea propriul candidat, nu este o problemă”, a spus Ciucă, relatează NEWS.RO.

Liderul PNL afirmă că există în partid resursa umană necesară, dar a reiterat ideea că se va ajunge la această situaţie doar într-o situaţie extremă.

”Dacă identificăm un candidat comun din afara celor două partide este posibil să luăm o decizie în acest sens”, a mai afirmat Ciucă.

Medicul trebuie să clarifice situația

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care ţin de problemele sale personale. La final, va exista o nouă analiză. ”Să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie de ia”, a afirmat liderul PNL.

Vezi si: VIDEO Ciucă vorbește despre posibila schimbare a lui Cătălin Cîrstoiu: ‘Se va face o nouă analiză!

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210