Din Qatar, Marcel Ciolacu o spune răspicat: Nu putem merge mai departe dacă domnul Cîrstoiu nu clarifică acuzațiile

Video | Din Qatar, Marcel Ciolacu o spune răspicat: Nu putem merge mai departe dacă domnul Cîrstoiu nu clarifică acuzațiile

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit de la Doha, din Qatar, despre scandalul cu medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei, care ar fi suspectat de incompatibilitate.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi cere lui Cătălin Cîrstoiu să lămurească toate acuzațiile care i se aduc. „Nu riscăm nimic, nu și-a depus încă candidatura”, adaugă el.

„Nu riscăm nimic, nu și-a depus candidatura”, spune Ciolacu. „În momentul de față, eu cred că abordarea cea mai corectă, după ce decizia coaliției a fost ca dl. Cîrstoiu să fie candidatul comun, este ca dl. doctor Cătălin Cîrstoiu să facă o conferință de presă și să răspundă la toate acuzațiile.

Nu am avut această discuție de retragere

„Am avut discuții cu staffurile și cu oamenii politici din coaliție, dar nu e un lucru anormal. Nu am avut o discuție punctuală de a retrage pe cineva sau de a venit alt candidat. Primul pas e să țină această conferință, Nu putem merge mai departe dacă nu lămurim toate aceste acuzații. După ce, iau în calcul că dl. Cătălin Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public, în fața presei, să explice toate aceste acuzații”, adaugă Ciolacu.

Marcea Ciolacu afirmă că este premier și lider PSD, nu este nici „procuror, nici judecător, nici inspector ANI”.

„Dl. Cîrstoiu va ieși și va explica. Nimeni nu a trimis la un organ de cercetare penală ceva ce îl privește pe dl. Cîrstoiu. (…) Nu riscăm nimic, nu și-a depus încă candidatura. Până atunci, dl. Cîrstoiu trebuie să țină o conferință de presă”, încheie Ciolacu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210