Am sentimentul că între AUR și Piedone există o frăție mai veche

Rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Remus Pricopie susține că, în opinia sa, Cristian Popescu Piedone nu trăiește în secolul XXI, ci într-un fel de Sicilie a anilor 1970 și că între partidul condus de George Simion și Piedone „există o frăție mai veche”.

„Am sentimentul că între Piedone și AUR există o frăție mai veche. Nu am elemente concrete, văd numai modele de comunicare comune și faptul că pare că se protejează reciproc. Ar fi o strategie greșită din partea PUSL să se afișeze cu Simion și AUR, o formațiune pseudo-politică, asociată cu Rusia și cu tehnicile KGB de manipulare. PUSL nu are nevoie de această asociere.”, a afirmat Remus Pricopie într-un interviu pentru aktual24.ro.

Pricopie susține că Piedone are eticheta de om cu multe probleme etice și intelectuale. Chiar el a afirmat că „nu este nevoie de prea multă intelectualitate la primărie”.

„Acest profil nu are cum să fie unul acceptabil pentru bucureșteni. În opinia mea, Piedone nu trăiește în secolul XXI, ci undeva într-un fel de Sicilie a anilor 1970. Acesta este stilul său de lucru, modul de a se raporta la bucureșteni, adică unul greșit”, a mai precizat rectorul SNSPA.

În opinia sa, dacă săptămâna viitoare se vor înscrie oficial în cursă Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone și medicul Cătălin Cîrstoiu, atunci este foarte posibil ca viitorul primar general al Bucureștiului să fie Cîrstoiu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482