Este improbabil să susţinem un candidat al unui alt partid

Lucian Romașcanu respinge teoriile din spațiul public: Este improbabil să susţinem un candidat al unui alt partid

Este “improbabil” ca PSD şi PNL să susţină la alegerile pentru Primăria Capitalei candidatul unui alt partid cu care coaliţia nu are un acord politic, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu, potrivit Mediafax.

„Cel puţin pentru mine, este improbabil să susţinem un candidat al unui alt partid cu care coaliţia PSD PNL nu are un acord politic. Domnul Piedone este candidatul PUSL, este preşedintele acelui partid şi în consecinţă este susţinut politic de acel partid. Nu văd cum am putea noi, care avem un candidat, să susţinem candidatul unui alt partid”, spune Lucian Romaşcanu.

Ce spune despre decizia medicului Cîrstoiu

Întrebat dacă medicul Cătălin Cîrstoiu va rămâne candidat şi nu va renunţa, Romaşcanu afirmă că este „decizia strict a dumnealui”.

„Dar a repetat în nenumărate rânduri că nu are nicio intenţie să se retragă. Eu înţeleg, sunt sondaje, startul a fost mai greu, s-a pornit târziu, am anunţat târziu, dar asta nu înseamnă că nu avem forţa necesară să recuperăm.

Vedem că există o creştere, e o creştere organică, nu este o creştere conjuncturală, din punctul meu de vedere. Trebuie să ne jucăm şansa până la capăt”, înicheie Romașcanu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210