Să bage cu două lopeți în locomotiva Piedone

Cristian Popescu Piedone comentează posibila retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei. După ce medicul a intrat în conflict direct cu presa, în alianța s-a discutat despre retragerea lui din cursă, însă o decizie în acest sens nu a fost luată încă.

Popescu Piedone spune că nu crede în sondaje, după ce un sondaj Sociopol l-a creditat pe Nicușor Dan cu 45% și pe Popescu Piedone cu 43%

“Nu cred în sondaje, singurele sondaje reale vor rezulta în baza votului democratic din 8 iunie. Nu m-a descurajat și nici nu mă încurajează. Eu văd zilnic pe stradă. Weekendul acesta am făcut aproape 17 km. Oamenii mergând pe stradă care nu vor nu se uită, dar majoritatea întind mâna. Nici eu nu am cum să cred că actualul primar general poate să stea la un asemenea procent, dar oamenii încearcă să îi motiveze pe unii oameni fie să se ducă la vot, fie să stea acasă. Eu le spun oamenilor să meargă la vot. Absenteismul favorizează marile mașinării ale unor partide”, a spus Popescu Piedone la RTV, la Punctul Culminant.

Piedone spune că ar primi bucuros susținerea PSD și PNL la Primăria Capitalei, deși o alianță nu mai poate fi perfectată din punct de vedere legal

“Dacă vă aduceți aminte, înainte să intru în această cursă PPU-SL a făcut o ofertă publică președintelui PNL și celui al PSD spunându-le la vremea respectivă că dacă nu există asumarea unui candidat, au ales și au cules. Degeaba alianța stă undeva la 45% pentru Consiliul General. Partidul meu stă la 18%. Dacă aveau înțelepciunea să pună politica înainte de orgolii. Dacă le dă cineva înțelepciunea să bage cu două lopeți în locomotiva Piedone îi aștept”.

PNL neagă că medicul Cîrstoiu ar urma să fie scos din cursa pentru PMB

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210