Un bun comunicator, este un tip sensibil la suferința oamenilor

Ce spune sociologul Vasile Dîncu despre Cătălin Cîrstoiu: Un bun comunicator, este un tip sensibil la suferința oamenilor

Sociologul Vasile Dîncu, candidatul PSD-PNL la europarlamentare, a analizat candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

“Un candidat cum era Gabriela Firea care s-a luptat PNL avea mai puține șanse să aducă electoratul liberal. În cazul acesta am căutat un candidat care să aibă o altă dimensiune, care să poată să aducă electoratul.

Ne trebuia candidatul nostru. Nu putea să ne pună în undă proiectul altcineva.  În politică poți să și pierzi. Această luptă nu este terminată. În intenția de vot există o mobilizare până în ultima zi.

Cele două partide sunt mobilizate de șefii de filiale. Cătălin Cîrstoiu este un bun comunicator, este un tip sensibil la suferința oamenilor. Principala vulnerabilitate este că a fost lansat un pic prea târziu. Partidele cred că au mers pe ideea de a-și impune fiecare candidatul.

Nicușor Dan și-a îmbunătățit scorul, încrederea. Are un fel de calitate a inactivismului. Candidații vor fi destul de apropiați. În campanie se vor întâlni undeva în jur de 30 la sută.

Votul se personalizează la Capitală. Oamenii spun numele, apoi programul și abia pe locul trei este partidul”, a spus Vasile Dîncu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978