PNL ajunge să stabilească un record de stabilitate la guvernare

Nicolae Ciucă, mesaj clar către filiale, după mai multe vizite în teritoriu: PNL ajunge să stabilească un record de stabilitate la guvernar

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a luat la pas județele din țară, iar la ședințele pe care le-a acut cu filialele din teritoriu, acesta le-a transmis un mesaj clar ccolegilor înaintrea alegerilor locale și europarlamentare.

“Am discutat la nivelul partidului, vin după 2 zile din teritoriu: Constanta, Tulcea. Avem aceste activități de precampanie în desfășurare.

Solicitarea mea este aceea de a prezenta tot ceea ce ține de oferta politică a PNL. Dacă ne uităm în istoria recentă, PNL ajunge să stabilească un record de stabilitate la guvernare.

Am avut ca obiectiv să facem o absorbție de fonduri europene, să putem să generăm acea încredere prin care oamenii de afaceri din România să capete încredere. Să avem încredere în noi.

PNL vine cu modele de administrație. Noi ne ducem către electori cu această deschidere onestă a faptelor bune pe care le-am făcut, cu recunoaștere a ceea ce nu am putut să facem.

Am reușit, ca țară, să determinăm cea mai mare sumă a investițiilor străine, peste 10 miliarde de euro. I-am făcut să înțeleagă, România reprezintă una dintre puținele oportunități de reconstrucție”, a spus Nicolae Ciucă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978