‘De frica AUR și a românilor, comasații și useriștii fac orice pentru a păstra Timișoara în ghearele lor’

Președintele Organizației Timișoara a Partidului Republican din România, Andreea Medișanu, a comentat noile mișcări și alianțe de pe scena politică. Într-o postare pe pagina sa de socializare, lidera republicanilor timișoreni se arată contrariată de faptul că oameni care se urau până mai ieri se aliază astăzi pentru păstrarea privilegiilor.

„’Somnul rațiunii naște monștri‘, spunea Goya! Somnul națiunii naște comasați. Fie că vorbim de marii comasați (PSD+PNL), care au distrus România timp de treizeci și cinci de ani, fie că vorbim de ciorba reîncălzită din jurul USR, cu toții se aliază de frica de a nu fi sancționați de popor și trimiși acasă”, susține Andreea Medișanu, care declară că situația națională se întâlnește și orașul de pe Bega, acolo unde „cei care odinioară se urau de moarte, acum au pupat Piața Independenței și merg braț la braț. Simonis și Robu, care se certau de mama focului la ședințele consiliului local, acum vor candida din partea alianței comasaților la președinția Consiliului Județean Timiș și la Primăria Timișoara. Alin Nica, exclus de curând din PNL, a înghițit broasca progresistă și va reprezenta struțo-cămila FD-USR-PMP în competiția pentru funcția de președinte al CJ, în tandem cu exoticul Dominic Fritz”.

Angrenată în competiția electorală și dornică de a-și impune proiectele politice și suveraniste, Andreea Medișanu face un apel către toți timișorenii să se implice, să voteze în cunoștință de cauză și să acorde încredere celor care nu s-au mai aflat la conducerea orașelor și județelor României.

„În tot acest timp, în care cei din partidele care s-au aflat sau se află la putere, care nu au făcut nimic pentru țară și pentru comunitățile lor, care au furat sau au cheltuit banii pe chestiuni nefolositoare se dau de ceasul morții pentru a continua politica de jaf și de nepăsare, patrioții din Partidul Republican și din Alianța AUR continuă să dialogheze și să alieze cu românii, să le deschidă ochii acestora, prezentându-le grozăviile făcute de comasați, de useriști și de toți cei care au avut ocazia de a demonstra că știu, pot și vor să contribuie la bunăstarea noastră, a tuturor.

De aceea, pe 9 iunie 2024 aveți șansa de a-i trimite pe Nica și pe Simonis, pe Fritz și pe Robu acasă, aducând la conducere oameni gospodari și patrioți, oameni de AUR, care, împreună cu timișorenii, cu timișenii, cu românii, vor ști, vor putea și vor face ca binele să triumfe”, se mai arată în postarea președintelui Organizației Timișoara a Partidului Republican din România.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482