‘Cîrstoiu va avea majoritate în CGMB, este liant între electorate’ (video)

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la DCNews, despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, că acesta este un bun manager care apropie electoratele celor două partide și care va beneficia de o majoritate în Consiliul General:

– „Normal este că va câștiga dl Cîrstoiu pentru că este o diferență foarte mare între susținătorii…și nu există nicio comunicare între susținătorii dlui Nicușor Dan sau susținătorii dlui Piedone. Liantul, în acest moment, este dl Cîrstoiu. Da (va rezolva problemele Capitalei), pentru că va avea o echipă, va avea o majoritate în Consiliu și are calități mari de manager, un om care a demonstrat că poate”.

– „În primul rand îndeplinește un lucru esențial, are o meserie social-democrată și ați văzut că are un profil liberal. Eu nu cred că un bucureștean îl mai poate vota pe Nicușor Dan, îmi depășește logica. Cum, după patru ani, eu mai vorbesc de apă caldă?”.

– „Este un om foarte determinat, mie îmi place, are și un caracter foarte puternic. Este o diferență mare între dânsul și contracandidați. Alianța trebuia să găsească o soluție care să echilibreze ambele electorate”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482