Sectorul 1 fără droguri! Poliția locală să-și facă datoria!

Principalul pericol la adresa copiilor în Sectorul 1 al Bucureștiului sunt drogurile. Asta susține Andrei Florin-Mircea, candidat al Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Sectorului 1. El e de părere că Poliția Locală trebuie de urgență să își ia rolul în serios și să aplice legea.

”M-am săturat să aud, o dată la 4 ani, cum în Sectorul 1 învățământul va deveni modern, inteligent, atractiv, european, dar nimeni nu vorbește despre siguranța copiilor noștri în școli și pe stradă!

Bineînțeles că este nevoie table inteligente și imprimante 3D în școli. Bineînțeles că este nevoie de kituri de robotică și securitate la incendiu. Dar trebuie să vedem pericolul imediat care îi pândește pe copiii noștri: drogurile, traficanții care îi pândesc în drum spre școală și violența din școli.

Poliția Locală înapoi în stradă! Aceasta este promisiunea mea pentru părinții din Sectorul 1! Cea mai mare parte a agenților Poliției Locale vor fi scoși din birouri pe stradă pentru a asigura ordinea publică.

Poliția școlilor este proiectul pe care îl voi implementa, cu prioritate, în calitate de Primar al sectorului 1 și are în vedere ca fiecare unitate de învățământ din Sectorul 1 să aibă permanent o mașină a Poliției Locale în proximitate. Siguranța copiilor și liniștea părinților lor trebuie să devină o prioritate în sectorul nostru.

În primul an de mandat de Primar, voi implementa proiectul prin care fiecare zonă a sectorului va avea arondat un polițist local. Acesta va fi persoana de contact prin care locuitorii Sectorului 1, de la cel mai mic la cel mai în vârstă, va fi permanent în relație directă cu Poliția, atât locală, de sector, dar și națională. Polițistul va avea contact atât cu cetățenii, dar și cu instituțiile publice și private din zona sa.

Nu mai avem timp de pierdut cu promisiuni fantastice și demagogie! Avem nevoie de măsuri simple, ușor de aplicat imediat și cu efecte pe termen lung! Iar eu pot, vreau și știu cum să fac aceste lucruri să devină realitate!”, spune Andrei Florin-Mircea.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482