‘Categoric îl voi ajuta pe Cătălin Cîrstoiu’ / Ce plusuri și minusuri are candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei

Categoric îl voi ajuta pe Cătălin Cîrstoiu, a spus Gabriela Firea, precizând că va iniția acțiuni pentru a-l ajuta pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. De asemenea, ea a spus că un minus pe care îl are Cătălin Cîrstoiu este că a fost anunțat prea târziu, iar timpul nu prea are răbdare.

„Chiar astăzi am avut o discuție legată de programul de guvernare locală. Tot ce am cuprins în acest program vreau să ajungă la bucureșteni. Nu sunt caracterizată de egoism nici în viața privată, nici în viața politică. (…) Există pasaje și din partea PNL și din partea noastră. Firește, dl doctor trebuie să aleagă din cele două programe ceea ce crede că i se potrivește, ca direcție de dezvoltare urbană și într-un timp rezonabil să facă publice capitolele din programul de guvernare locală. Noi suntem aici prezenți, pentru că, repet, scopul nostru a fost de a arăta că bucureștenii merită altceva, merită mai mult”, a spus Gabriela Firea, la Antena3 CNN.

„Vom avea o acțiune cu candidatul și la care vor participa și președinții celor două partide. Vom avea întâlniri cu seniori, cu tineri, cu femei, cu mediul de afaceri”, a mai spus Firea.

Întrebată care este cel mai mare plus al lui Cătălin Cîrstoiu, Gabriela Firea a răspuns: „Faptul că are un stil de management. E foarte important ca primar general să știi să asculți opiniile specialiștilor, să ai o bună comunicare cu direcțiile de specialitate, dar la final tu, ca manager, să poți spune: asta este soluția. Asta înseamnă să ai instinct de manager”.

Cât despre minusul pe care îl are Cătălin Cîrstoiu, Firea a spus: „Faptul că a fost anunțat foarte târziu. S-a luat această decizie politică foarte târziu și timpul nu prea are răbdare. Este minusul nostru”.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3394