Tudose este o opțiune de deschidere a listei la europarlamentare (video)

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, după ce Ramona Chiriac s-a retras din fruntea listei PSD-PNL la europarlamentare, că o variantă de înlocuitor este, pentru social-democrați, fostul premier Mihai Tudose.

„Dna Ramona Chiriac a anunțat public de ce anume s-a retras. Nu pot comenta eu o decizie luată de dna Ramona Chiriac care a și anunțat public de ce a făcut acest lucru”, a declarat Ciolacu, la Parlament, după ședința în care PSD și-a votat candidații la europarlamentare.

„Nu am avut o discuție (cu Ramona Chiriac) privind comisarul României. Această discuție trebuie să o am cu președintele României, conform CCR, pentru că Președintele este reprezentantul României în Consiliul European unde se negociază portofoliile, România nu știe ce portofoliu de comisar va avea, abia atunci coaliția va nominaliza o persoană”, a adăugat liderul PSD.

„Referitor la dl Tudose, este o opțiune de deschidere a listei. Vom hotărî împreună cu dl Ciucă”, a precizat Ciolacu, despre persoana care o va înlocui pe Ramona Chiriac în fruntea listei comune PSD-PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

 

 

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482