‘Finalul acesta va fi. Vă asigur eu’

Cătălin Cîrstoiu a declarat miercuri, întrebat ce va face în cele 80 de zile pentru a se face cunoscut și să câștige alegerile, având în vedere că apare pe locul 3 în sondaje, că va face tot ce poate pentru a fi viitorul primar al Capitalei, dând asigurări că „finalul acesta va fi”.

„Eu de astăzi sunt candidat. Dacă arătați un sondaj astăzi cu mine sunt sigur că sună altfel decât ce ați spus”, a spus Cîrstoiu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a intervenit sarcastic, spunând: „mai bine nu mai facem alegeri, facem sondaje și cine e pe primul loc…”.

„Am să fac tot ce pot ca să fiu primarul general al Capitalei, iar finalul acesta va fi. Vă asigur eu”, a spus Cîrstoiu.

Întrebat dacă se consideră social-democrat sau liberal, Cîrstoiu a răspuns: „Culmea este că suntem la o convergență de opinie între cele două doctrine în privința unor obiective a unor proiecte și am spus și o spun: eu sunt cumva la mijlocul celor două doctrine. Nu sunt un om politic veritabil. Eu prezint un proiect comun pentru București”.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482