‘Când pomenești de drac, drac ești!’

Primarul Sectorului 5 din Capitală, Cristian Popescu Piedone, a declarat luni, la Antena 3, că gândurile celor din coaliția PSD-PNL vin de la „diavol”, după ce prim-vicepreședintele liberal Rareș Bogdan a spus despre scenariul ca Piedone să ajungă primar general în locul lui Nicușor Dan, că „îl schimbi pe dracu cu mă-sa”.

  • „În ceea ce-l privește pe Rareș Bogdan, am văzut că a spus de dracu și mă-sa. Adică eu aș fi mă-sa dracului. Ok, cred că mămica drăcușorului ăla, Satana, sau cum se numește în termeni populari, l-au văzut ei. Eu sunt un tip credincios, nu folosesc cuvântul drac, merg cu gândul la Dumnezeu, gândul lor e de la diavol. Chiar dacă au avut candidați viabili, aici mă refer la dna Firea, jocurile politicianiste au făcut să vină diavolul și să le bage coada în casă. Dacă nu mergi pe primul gând, Dumnezeu te va amenda. Când pomenești de drac, drac ești!”, a declarat Piedone.

El a adăugată că „PNL are probleme cu genunchii, nu-i țin”.

Edilul Sectorului 5 le-a recomandat, ironic, celor din coaliția de guvernare, un medicament anticonstipație în cazul candidatului pentru Primăria Capitalei.

„Dacă vor să susțină un doctor, le recomand un medicament, Dulcolax se numește. Eu cred că sunt foarte constipați si nu pot să scoată un candidat real sau să cadă odată la pace. Noi așteptăm să vedem cu cine ne confruntăm”, a declarat acesta.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482