USR a încercat să batjocorească un eveniment istoric și educativ organizat de un grup de liceeni pentru tinerii din România

Robert Cazanciuc: USR a încercat să batjocorească un eveniment istoric și educativ organizat de un grup de liceeni pentru tinerii din România

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a lansat, într-o postare pe Facebook, un atac la adresa USR care a batjocorit un eveniment istoris.

“Un partid care de-a lungul timpului s-a discreditat complet din cauza acțiunilor și comunicărilor false și tendențioase a încercat și astăzi să batjocorească un eveniment istoric și educativ organizat de un grup de liceeni pentru tinerii din România.

USR a înțeles să propage imoral în spațiul public o fotografie a unor judecători constituționali respectabili ieșind de la întâlnirea cu mine, în care am pregătit evenimentul organizat de liceenii Complexului Educațional Laude-Reut pentru comemorarea Holocaustului și refacerea procesului de condamnare a lui Adolf Eichmann. Evenimentul a avut loc la Camera Deputaților, acolo unde am avut întâlnirea cu judecătorii participanți la acest proces simulat.

Cu atitudinea și comportamentul cu care a obișnuit electoratul, USR a ales să politizeze acest eveniment important dedicat mai ales tinerilor. Regretabil pentru un partid cu pretenții, format din și pentru tineri, să încerce să provoace gratuit un scandal mediatic și politic bazat pe minciuni”, a spus Robert Cazanciuc.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3244