Un alt primar pleacă din PNL şi candidează pentru un nou mandat, din partea PSD

Primarul comunei Albești Paleologu, Marian Panait, a anunțat că va candida pentru un nou mandat, din partea PSD.

Panait, cunoscut în comunitate drept un primar gospodar și dedicat dezvoltării satelor din Albeşti, a decis sa isi continue proiectele cu sprijinul social-democratilor, acestia din urma fiind de asteptat sa castige mare parte din primariile prahovene, dar mai ales Consiliul Judetean si Prefectura Prahova.

Relația primarului Marian Panait cu PNL s-a răcit în ultimul timp, mai ales după ce primarul a apreciat, în mod public, sprijinul Consiliului Județean condus la acea vreme de PSD, pentru proiectul de amenajare a sensului giratoriu pe DN1B.

Acest proiect de anvergură a fost considerat extrem de necesar pentru comunitate și a adus laude primarului din partea locuitorilor.

Primarul are o imagine apreciată de localnici

Pe lângă proiectul menționat, Marian Panait a reușit să pună bazele unor schimbări semnificative în comuna sa, notează România Tv. Printre realizările sale se numără asfaltarea drumurilor comunale, amenajarea unui parc modern, alimentarea cu apă potabilă a satului Cioceni și investiții în reabilitarea școlilor și grădinițelor.

Cu o carieră longeviva în administrație și o imagine apreciată în comunitatea sa, decizia lui Marian Panait de a se alătura PSD-ului pentru candidatura la un nou mandat vine ca un semnal puternic în lumea politică locală.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482