Guvernul PSD, sub conducerea lui Marcel Ciolacu, a reușit să mobilizeze resurse considerabile pentru investiții record în România

Alfred Laurențiu Mihai: Guvernul PSD, sub conducerea lui Marcel Ciolacu, a reușit să mobilizeze resurse considerabile pentru investiții record în România

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a vorbit, într-o postare pe facebook, despre investițiile record pe care le-a făcut guvernul condus de Marcel Ciolacu.

“Faptele vorbesc: Guvernul PSD, sub conducerea lui Marcel Ciolacu, a reușit să mobilizeze resurse considerabile pentru investiții record în România, în ciuda unui context dificil.

Țin să precizez că investițiile nete de 38.3 miliarde de euro în 2023, cu o creștere semnificativă față de anii precedenți, au avut contribuții atât din sectorul public, cât și din cel privat.

Sunt investiții care au stimulat creșterea economică, generând mai multe locuri de muncă și salarii mai mari, în timp ce au adus îmbunătățiri semnificative în infrastructură și în calitatea vieții.

Nu există absolut niciun dubiu: PSD contribuie activ la mobilizarea și implementarea investițiilor record, consolidându-și angajamentul pentru dezvoltarea economică și socială a României.

Guvernul va continua această tendință, având ca obiectiv investiții publice de peste 150 de miliarde de euro în următorii cinci ani, finanțate atât din surse naționale, cât și europene”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3244