Sunt vizați toți aleșii locali!

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, pregătesc o nouă lovitură, cu ajutorul UDMR, afirmă purtătorul de cuvânt al AUR, Dan Tanasă. El anunță că liderul UDMR, Kelemen Hunor, a depus în Parlament un proiect de lege prin care mandatul aleșilor locali se prelungește cu un an.

E vorba de o smecherie, acuză Dan Tănasă

„Coaliția terorii din Parlamentul României, compusă din PSD și PNL, pregătește o nouă șmecherie pentru acapararea puterii în stat, tot cu ajutorul UDMR. După ce au modificat legea pentru a organiza alegerile prezidențiale mai devreme, acum UDMR face din nou jocurile PSD și PNL, mai exact ale baronilor celor două partide. Nu îi interesează de inflație, de sărăcia tot mai mare din rândul populației. Kelemen Hunor tocmai ce a depus în Parlament un proiect de lege prin care mandatul aleșilor locali se prelungește cu un an. Astfel, baronii locali ar trebui să stea în funcție cinci ani, nu patru cum prevede legea în vigoare”, transmite Dan Tanasă.

El afirmă că „așa cum ne-a obișnuit, coaliția se folosește de anexa sa UDMR pentru a pune monopol pe țară, fără să piardă din punct de vede electoral”.

„Totul este făcut în secret. Nu doar că nu au anunțat depunerea unui astfel de proiect, dar termenul de consultare, care durează cel puțin câteva zile în mod normal, se finalizează tot astăzi. Cu alte cuvinte, doar câteva ore stă proiectul în consultare publică, înainte să fie pus în procedură legislativă. AUR solicită coaliției să termine cu mascarada politică și, dacă vor să arate că vor democrație, să aprobe alegerea primarilor în două tururi”, încheie Tanasă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3244