Sunt paralel și echidistant cu Firea

Piedone e ‘și pe stânga și pe dreapta și în sensul giratoriu’ pentru Primăria Capitalei: Sunt paralel și echidistant cu Firea

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat, luni seara, la Digi24, că va merge în continuare la alegerile locale și va învinge la alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

“Merg până la capăt, candidez. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această normalitate. Este normal ca fiecare să-și desemneze candidații. Din păcater pentru domniile lor, eu sunt singurul pentru care lumea va vota omul și apoi spre politic.

Firea nu este principalul meu contracandidat. Eu nu am contracandidat. În 30 de ani, oamenii au primit programe care au rămas doar simple programe.

Eu nu cred în sondajul lui Nicușor, este un măr otrăvit. Voi lupta în continuare ca și cum aș fi pe ultimul lor

Despre relația cu Gabriela Firea, suntem paraleli și echidistanți. Fiecare are soarta lui. Electoratul se sedimentează și nu se amestecîă.

Administrația locală nu este o pură teorie, dar aici este o metmorfoză în care biblioteca nu are de-a face cu firul de iarbă.

Eu cred în realitatea reală și nu cea virtuală. Bucureștenii nu cred în învinși, ci în învingători.

Eu nu sunt politician, sunt practician. Eu nu potsă mă întorc de l ao vorbă. Nu voi face alianță, o voi învinge pe Firea.

Piedone e și pe stânga și pe dreapta și în sensul giratoriu”, a spus Piedone.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3244