Drulă, supărat după ce România a câștigat procesul Roșia Montană, lansează teoria conspirației

Cătălin Drulă, președintele USR, reacționează vehement după ce România a câștigat procesul arbitral împotriva Gabriel Resources, în cazul Roșia Montană. Drulă acuză PSD și PNL că au propagat o falsă isterie privind iminența unei înfrângeri la ICSID, pentru că ar fi urmărit câștiguri la bursă. Liderul USR nu prezintă nicio dovadă în sprijinul acestor afirmații.

„România câștigă procesul Roșia Montană. Nu există despăgubiri de plătit.

Ciolacu, Boloș, PSD/PNL împreună cu posturile TV în care pompează sute de milioane au isterizat România săptămâni de-a rândul cu o campanie toxică împotriva USR.

Oare a fost o campanie pentru ca grangurii pesediști să facă bani pe bursă? Oare au făcut rău României vorbind despre miliarde în despăgubiri ca și cum am fi pierdut deja?

DNA dacă n-ar fi condus de un servitor al actualului guvern ar trebui să se autosesizeze în această noapte.

Este incredibilă hoția și minciună acestei guvernări. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PCR, Partidul Comasat Român PSD-PNL.

Se strânge lațul, Marcele. O să vină momentul când vei plăti pentru toate astea”, scrie Drulă pe Facebook.

CONTEXT

România a câștigat procesul împotriva Gabriel Resources, referitor la exploatarea minieră de la Roșia Montană, la Centrul Internațional pentru Reglementarea Diferendelor referitoare la Investiții.

Cu o majoritate de 2 la 1, instanța arbitrală a stabilit că România nu datorează despăbugiri companiei miniere, precizeză surse oficiale pentru stiripesurse.ro. Instanța de la Washington a stabilit că firma canadiană trebuie să plătească României cheltuieli de judecată.

content-image

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3244