Trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de şanse

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, transmite de 8 Martie că o societate civilizată şi care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să îşi urmeze visurile şi obiectivele, într-un mediu echitabil, just şi incluziv şi că trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de şanse, care combat discriminarea şi violenţa împotriva femeilor.

”Astăzi este despre doamnele şi domnişoarele din vieţile noastre, cele cărora le datorăm recunoştinţă şi respect. O societate civilizată şi care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să îşi urmeze visurile şi obiectivele, într-un mediu echitabil, just şi incluziv. Iar datoria noastră este să le asigurăm acest mediu. Trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de şanse, care combat discriminarea şi violenţa împotriva femeilor”, a transmis preşedintele PNL.

”Dragi doamne şi domnişoare, vă mulţumim pentru curajul, grija şi determinarea cu care vă asumaţi rolurile din familie, de la locul de muncă şi din comunitate. Vă doresc o primăvară frumoasă şi plină de realizări!”, mai spune Ciucă în mesaj

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3244