Robert Sighiartău a ‘fentat’ conducerea PNL și a luat o decizie care agită rău apele

Deputatul Robert Sighiartău și-a anunțat candidatura pentru șefia Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Conform surselor noastre, decizia a venit ”peste capul” lui Nicolae Ciucă și a liderilor PNL, care i-ar fi cerut lui Sighiartău ca înainte de a-și asuma candidatura să obțină sprijinul organizației.

Conform surselor noastre, liderii PNL i-au cerut lui Robert Sighiartău să meargă în organizația PNL Bistrița și să obțină sprijinul primarilor, în special pe cel al primarului din Bistrița, Ioan Turc.

Sighiartău nu a ținut cont de solicitările de la centru și înainte de a obține sprijinul filialei și-a anunțat candidatura la șefia CJ.

La Bistrița-Năsăud situația este complicată, pentru că omul forte al PNL este Ioan Turc, primarul din Bistrița, iar la Consiliul Județean este Radu Moldovan (PSD). De aceea, liderii PNL au cerut unitate, pentru că fără o organizație unită în spatele candidatului, liberalii nu au șanse să-l învingă pe Radu Moldovan.

Anunțul lui Robert Sighiartău

Robert Sighiartău a menționat într-un comunicat că a luat decizia de a candida la președinția CJ Bistrița-Năsăud.

”Am luat decizia de a candida pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Cred că este nevoie de un nou proiect pentru județul nostru. Trebuie să intrăm într-o altă etapă de dezvoltare. Avem nevoie de drumuri expres, trenuri rapide, centuri ocolitoare și, în mod cert, de o autostradă care să ne lege de celelalte județe și regiuni. Maturitatea unui om politic se măsoară în bătăliile politice mari. Poziția mea o știți. Am fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianță. Adversarul meu este PSD în această campanie. Promit bistrițenilor că o să fac tot ce pot ca să nu le înșel votul pe care mi l-au dat în Parlament”, scrie Robert Sighiartău.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482